Het Poetspaleis creëert 300 nieuwe jobs in de regio

U bent hier

Dienstenchequebedrijf Het Poetspaleis wil de komende jaren vijf nieuwe vestigingen openen in de Kempen. Elke vestiging is goed voor een 60-tal nieuwe jobs.

Het Poetspaleis is momenteel werkzaam vanuit hun kantoor in Herenthout. "Onze klanten en medewerkers komen vanuit de ruime omgeving van Herenthout", vertelt zaakvoerder Bart Keynen. "We merken dat er nog heel wat marktpotentieel zit in de omliggende gemeenten met 10.000 tot 30.000 inwoners en ook daar willen we graag voet aan de grond krijgen."

De uitbreiding gaat gepaard met de opening van nieuwe kantoren, waarvan de eerste begin februari in Westerlo de deuren opent. Een maand later is Lille aan de beurt. "Die lokale verbondenheid is een belangrijke troef", legt Bart Keynen uit. "We willen fysiek makkelijk bereikbaar zijn voor iedereen en dat kan alleen met een kantoor in de onmiddellijke nabijheid. Net als onze klanten, zullen ook onze medewerkers lokaal gezocht worden. Op die manier kan de verplaatsing van en naar de werkplek snel en makkelijk gebeuren en dat is een voordeel voor het bedrijf, de medewerkers én de klanten".

Efficiënte werkwijze en familiale sfeer

Het feit dat er al een ruim aanbod aan dienstenchequebedrijven bestaat, is geen onoverkomelijke hindernis voor Het Poetspaleis. "Heel wat aanbieders opereren vanuit een hoofdkantoor of hebben enkel in de grotere steden en gemeenten een vestiging", legt Bart Keynen uit. "Wij richten onze pijlen op de blinde vlekken op geografisch vlak. Daarnaast is onze aanpak persoonlijker, efficiënter en gerichter dan heel wat van onze concurrenten. Deze troeven zijn een grote meerwaarde waar onze klanten wel bij varen."

Het Poetspaleis wil zich ook als werkgever onderscheiden. "Ik durf gerust zeggen dat onze huidige medewerkers zeer tevreden zijn", stelt Bart Keynen. "Er heerst een familiale en hulpvaardige sfeer in ons bedrijf. Wij staan onze mensen bij met raad en daad, ook wanneer het gaat om zaken die niet meteen met het werk te maken hebben. Dit stellen onze mensen geweldig op prijs." Het Poetspaleis zoekt voor Westerlo en Lille momenteel een 60-tal medewerkers die deeltijds of voltijds aan de slag willen als huishoudhulp. Geïnteresseerden kunnen terecht op 014/72.43.79, info@poetspaleis.be en www.poetspaleis.be.