Op tocht met ONZE schatten: missie geslaagd!

U bent hier

PoetsPaleis Schattentocht

Wauw, wat een plezier was het om onze PoetsPaleis-medewerkers te zien schitteren tijdens de Schattentocht. Het bleek de ideale manier om te bouwen aan de verbondenheid van onze teams in de mate van het mogelijke, en was het perfecte middeltje om de gedachten te verzetten. De warmte en goesting spatte er vanaf, wat je nog eens opnieuw kunt voelen wanneer je het fijne compilatiefilmpje bekijkt.

Onze huishoudhulpen houden van een feestje: da’s geen geheim (voor wie al eens een PoetsPaleis-party mocht bijwonen ;-) ). Dat onze nieuwjaarsdrink niet door is gegaan ‘in het echt’, is dan ook eeuwige zonde. Wat missen we elkaar! Daarom zoeken we - zéker in Coronatijden - maar al te graag naar nieuwe manieren om die typische PoetsPaleis-sfeer te onderstrepen.

Onze huishoudhulpen zijn van onschatbare waarde!

Die fijne sfeer was absoluut te voelen tijdens de PoetsPaleis-Schattentocht. Elk kantoor vormde een team dat de strijd aanging om alle missies te volbrengen. Die missies kon je raadplegen in de speciaal ontwikkelde app, punten werden behaald door een foto of filmpje, tekstbericht of gps-coördinaat van een locatie door te spelen.

Benieuwd wat onze schatten ervan bakten? Elk team wist álle 36 missies te volbrengen. We vatten het kort samen in enkele cijfers:

  • 6 topteams
  • 118 deelnemers in de app
  • 204 missies volbracht 
  • 119 000 punten verdiend
  • 200% plezier
  • 1 hartverwarmend compilatiefilmpje

En de winnaar is…

Online, in de Facebookgroep, volgden we al tijdens het spel hoe de toppers van onze verschillende kantoren fanatiek aan de slag gingen. Het enthousiasme was zelfs door onze smartphone en computerschermen te voelen. Hilarische toestanden, knotsgekke filmpjes en foto’s en originele inzendingen alom: wat een genot! Zo voelden we ons verbonden, op een veilig coronaproof afstandje. Dus bij deze: een dikke merci aan De Huirtuitse sterren, The Blinking Stars, De mollekes, De Boerkes van Olen, De Poetsparels en De Feestende Levensgenieters om er zo’n toffe belevenis van te maken.

En… *tromgeroffel* die laatsten – De Feestende Levensgenieters uit Beerse – kronen we tot het ultieme schattenteam. Proficiat! Omdat alle teams alle opdrachten uitvoerden, waren de laatste opdrachten doorslaggevend. Het was nipt, het was spannend… Het was vooral plezant. We gaan nog lang nagenieten van het aanstekelijke pit van alle teams. Jullie zijn geweldig.

PoetsPaleis Schattentocht Kantoor Beerse

Schatbewaarder Nancy blikt tevreden terug

Kantoorverantwoordelijke Nancy, de schatbewaarder van het winnende team, is natuurlijk ook enthousiast, en niet alleen omdat zij haar team naar de overwinning loodste. “Iedereen is verrassend fanatiek uit de hoek gekomen. Ook de medewerkers die nog maar pas bij ons werken. Zo konden we de nieuwkomers – in Coronatijden – meteen hartelijk verwelkomen op de PoetsPaleis-manier,” aldus de teamleidster. “Ondanks de omstandigheden, vonden we toch een manier om onze goede vibes te bewaren. Ook al was het een wedstrijd: vooral de verbondenheid en samenhorigheid tussen de kantoren viel op.” We liketen massaal de inzendingen van onze collega’s, deelden lustig de vacature… “Het was een bevestiging van onze visie, en dat was zeker welkom in deze gekke tijden. Het nauwe contact, het oog voor onze medewerkers als mens: we hebben elkaar warm gehouden.”

Dat vond ook Monika, die door Nancy gebombardeerd werd tot ‘fanatiekste deelneemster’. “We speelden niet enkel ‘om te winnen’, maar genoten vooral van het spel. Zeker in coronatijden was dat heel fijn,” aldus de enthousiaste huishoudhulp. “Ik ben vaak op pad geweest en heb keihard gelachen,” voegt ze toe. Voor Monika is het contact met de collega’s het fijnste aan werken bij het PoetsPaleis. Het is voor haar bovendien een goede manier om haar Nederlands te oefenen. Dat haar Team Beerse won, is de kers op de taart.

Wat denken we: voor herhaling vatbaar? Het filmpje staat alvast op repeat. Nagenieten!

 

Wil jij ook deel uitmaken van zo’n fijn team? Of ken je mensen die op zoek zijn naar een uitdagende job? Eén boodschap: Solliciteer nu en misschien schitter jij bij de volgende uitdaging ook als één van onze schatten!  

 Solliciteer hier