Dienstencheques

U bent hier

Fiscaal voordelig

De dienstencheque is een gesubsidieerd betaalmiddel

De dienstencheque is een betaalmiddel, door de federale overheid gesubsidieerd, uitsluitend voor particuliere gebruikers.  Hiermee kan u een werknemer van een erkende onderneming betalen voor huishoudelijk werk. Het Poetspaleis is een erkende onderneming met wettelijke diensten die u met dienstencheques kan betalen.

Deze brochure bevat alle nuttige informatie voor de gebruikers van dienstencheques (prijs, quota, procedure van inschrijving, bestelling procedure etc.)

Deze brochure werd uitgegeven door de RVA en is beschikbaar op onze website.

U kan deze brochure downloaden via onderstaande link :

Voordelen

Het gebruik van dienstencheques kent vele voordelen. Niet alleen fiscaal - je kan een deel van de kostprijs recupereren via de overheid - maar ook op vlak van dienstverlening en zekerheid. Ook als werknemer is het systeem van dienstencheques interessant.

Werkwijze

Sodexo staat in voor de uitgifte van de dienstencheques. Bij hen kan u de dienstencheques aankopen. Het Poetspaleis helpt u er graag mee verder.

Bestellen

Papieren of elektronische dienstencheques bestellen kan via Sodexo. Onze medewerkers helpen u graag op weg bij het aanvragen en bestellen van dienstencheques.